Dentalcoop Plus Kft. több mint 10 éve van jelen a piacon, mint fogászati berendezések szervizelésével és kereskedelmével foglalkozó cég.  Tevékenységünk egész Magyarország területére kiterjed.

 Ügyfeleinkkel hosszú távú együttműködésre törekszünk, ezért a kezdetektől segítséget nyújtunk akár a rendelők technikai tervezésében és kivitelezésében, a berendezések beüzemelésében, szervizelésében, finanszírozási kérdésekben, felmerülő problémák megoldásában.

Igyekszünk vevőinknek a legmagasabb minőséget garantálni mind szerviztevékenységünket mind az értékesített terméket illetően, ezért több neves külföldi cég termékeit forgalmazzuk, mint például az NSK, Nouvag, Cattani.

Fő partnerünk a Cefla S. C., Európa legnagyobb fogászati szék gyártója. Tevékenységüket 1932-ben kezdték meg fogászati kezelőegységek gyártásával, de a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően napjainkban már a legfejlettebb technológiák széles palettáját kínálják az orvosok számára, melynek eredménye egy olyan prémiumkategóriás termékcsalád, mely minden igényt kielégít. Legismertebb márkái a Stern Weber, a Myray és a Goldspeed.

A Dentalcoop Plus Kft. egyik fő alapelve, hogy naprakészek legyünk mind a szerviztevékenységet mind a kereskedelmi vonalat tekintve, ezért szervizes kollegáink folyamatosan bővítik tudásukat a neves gyártók által szervezett szakmai tréningeken.

Számos elismert, orvosi berendezéseket gyártó cég márkaszerviz tevékenységét is ellátja cégünk (Stenweber, Myray , Cattani ,Nsk, Nouvag ,W&H ,Kavo, Oms, Anthos, Planmeca). A gyors javítások érdekében nagy alkatrészraktárral rendelkezünk, ezért a hozzánk küldött kézidarabokat postafordultával, javítva visszaküldjük.

Az általunk kínált termékek megvásárlásával nem csak magát a berendezést, hanem egy országosan kiterjedt, jól képzett, tapasztalt szerviz-team szolgáltatásait is „megvásárolja”, akik hozzáértése, sokéves tapasztalata biztosít bennünket – és vásárlóinkat – az esetleges hibák szakszerű és gyors kijavításáról.