Megbízható és biztonságos diagnosztikai röntgenberendezés

Minél többször használja valaki az RXAC-t, annál többre értékeli az egyszerűségét. A fogászati képalkotás diagnosztikai eszközeként került megtervezésre. A hagyományos röntgenberendezésekkel egyesítve került használatra az AC -technológia, mely nagymértékű megbízhatóságot és teljes kompatibilitást biztosít a röntgenek világában.
Az RXAC tartalmaz egy stand-by funkciót, mellyel energiát takaríthat meg, éppen úgy mint az auto-check funkcióval, mely csak akkor indul el, ha a berendezés bekapcsolásra kerül.

Megbízhatóság

Az RXAC-ben nem fog csalódni. Ez a típusú intraorális röntgen kiváló minőségű képet biztosít. A helyes exponálási időt a fog kiválasztása után automatikusan adja hozzá. A hálózati feszültségben lévő különböző áram ingadozásokat, a mikroprocesszor segítségével kompenzálja az RXAC-ben. Továbbá a berendezés garantálja a maximális biztonságot, mind a kezelő, úgy a páciens számára. Magas felbontású képkészítést biztosít.

Stabilitás

Szolid design elemek és tökéletesen kiegyenlített karok teszik az RXAC-t különösen megbízható eszközzé. Az berendezésnél a röntgenfej stabilan pozícionálható. A csuklós csatlakozások segítik a könnyebb mozgatást és a készülék biztonságos beállítását a kívánt röntgenfelvételhez.Kiváló ergonómiája leheetővé teszi minden pozícióban a könnyű használatot.

Minden funkció egy kézben

A kézi vezérlő elhelyezhető a röntgenberendezésen valamint fali-tartó verzióban is. Így elhelyezhető akár rendelőn kívül egyaránt. A fali tartó lehetővé teszi a felhasználónak, hogy a beállítást és az exponálást egy másik helyiségben vigye véghez.

Gyártó: 
Termékcsoport: 
Letölthető dokumentumok: