Az RXDC eXTend a Myray legutolsó nagyfrekvenciás röntgenberendezése, amely pontos képalkotással rendelkezik a külső parallel 12” kolimátornak köszönhetően.
A design megoldás és a pontos méretre alakító technológia ötözéséből született ez a berendezés,  hogy Önnek minél precízebb társa legyen a fogászati munkában. A precíz berendezés, flexibilis köszönhetően a multifunkciós beállításoknak és vezeték nélküli vezérlésnek. Speciálisan kigondolt digitális röntgenkép alkotás, az állandó potenciális csőfej garantálja a pontos és éles képkészítést és jelentős mértékben minimalizálja a sugárdózist.

Minimális sugárzás

 Az RXDC, a nagy frekvenciás  röntgen generátorával jelentősen csökkenti a sugárdózist összehasonlítva a többi röntgenberendezéssel. Nem csak legkevésbé ártalmas, de alacsony energiájú sugárzása majdnem teljesen kiiktatja azt, köszönhetően a magas frekvencián működő generátornak, habár a 12” kollimátor csökkenti  a röntgenberendezés párhuzamosságát. Ez oda vezet, hogy a jobb minőségű képeket készíthet és nagyobb figyelmet fordít a páciensek egészségére.

MyRay eXTend párhuzamossága

A látszat ellenére a röntgenberendezés fénysugara a kompakt csőfej és a hosszú belső kolimátornak köszönhetően 12” távolságból éri el a röntgenezni kívánt területet, ami lehetővé teszi az élesebb képek és a jobb beállítások elérését.  

Wireless-es távirányítós exponáló 

Az RXDC egy hordozható wireless digitálistávirányítóval van ellátva, melyet bárhol elhelyezhet a fogászati rendelőn belül ennek köszönhetően nincs szükség csatlakozó kábelekre valamint a kis méretének köszönhetően (nem sokkal nagyobb mint egy mobil telefon) a távirányító bárhol felszerelhető, akár falakon, bútorokon, ajtókon és bármilyen megfelelőnek tűnő felületeken.  Könnyű használni és irányítani, távirányítója széles skáláját reprezentálja az expozíciós időknek és a sugárteljesítménynek.  Nem kell többé a túlzsúfolt gombsorral bajlódnia. Az RXDC automatikusan beállítja a kiválasztott terület helyes expozícióhoz tartozó értékeket.

Sokrétű exponálás

Az RXDC lehetővé teszi a megszakíthatatlan használatot a többszörös exponálás között, mint a teljes száj felvételeknél. 

Minőségi anyagfelhasználás

Könnyű, szolid karokkal extrudált alumíniummal és integrált önkiegyensúlyozó rendszer minimalizálja a csőfej vibrációs kockázatát a képkészítések alatt.

TECHNIKAI ADATOK:                                                  

Röntgencső               CEI OCX 70-G
Fókusz                      0,7 mm (IEC 336)
Teljes szűrés             min. 2,5 mm AL
Feszültség                 60. 63, 65 kV
Anodaáram               6,7 mA 
Exponálási idő          0.010 – 1.000 sec. 
                               R10 és R20-as skála
Ellátás                     115 vagy 230V;  50/60Hz

Gyártó: 
Termékcsoport: 
Letölthető dokumentumok: