RXDC nagyfrekvenciális-röntgenberendezés 

Az RXDC röntgenberendezés a Hypersphere technológiával rendelkezik. A gömbcsukló 360 fokban forgathatók minden irányban. A röntgenfej a gömbtől függetlenül is mozog, ezáltal minden pozícióba beállítható, beleértve a teljes hosszanti pozícionálást is.

Ergonómia

A röntgenfejnek ergonomikusan kialakított részeinek köszönhetően a pozícionálás gyorsan és könnyedén beállítható.

Könnyű és összetett

Az RXDC egy 8”-os röntgen csővel van ellátva, mely a csőfejbe került integrálásra. A magas szintű technológiának köszönhetően a röntgenfej könnyen kezelhetővé válik. Az egyedi csőfej design a stabil alumínium karokkal megkönnyíti a kezelhetőséget és kiszolgálja minden igényét. Az RXDC standard röntgentubussal van ellátva, mely 12” –nál csatlakozik és 4”-ra csökken a négyszögletes végződésben. A kezelő szabadon eltávolíthatja és kicserélheti a négyszögletes tubust. Ez az expozíciós idő automatikus jelenlétét váltja ki, mely a távirányítón is megjelenik. Nincs szükség az újraprogramozásra a használat előtt. 

Érintés érzékeny terület

Kettő érintés érzékeny zóna került elhelyezésre a röntgenfejen, melynek segítségével feloldjuk a csőfej rögzítését így meggyorsítjuk és könnyebbé tesszük a pozícionálást. Ahogy a kezelő elengedi ezeket a pontokat, a csőfej azonnal a beállított pozícióba rögzül.

Gondos diagnózis

Az RXDC a legújabb generáció a nagyfrekvenciájú-röntgenberendezések között, mely a MyRay röntgentípusból fejlődött tovább és a legmodernebb technológiára támaszkodik. Optimális megoldást nyújt az intraorális röntgenfelvételek minden kívánt területén továbbá megfelel minden elvárásnak. Maximális rugalmasság és multifunkciós beállítások együttesen garantálják a kiváló minőséget. Az RXDC egy különlegesen sokoldalú és nagyon megbízható röntgenberendezés kitűnő diagnosztizálási tulajdonsággal. A digitális röntgen-képfeldolgozását a fejlett röntgencső garantálja mely kombinálásra került a legkisebb fókuszponttal az intraorális képkészítés során (0,4 mm), ezáltal garantálva az éles képeket.

Egészség és biztonság

Az RXDC a nagyfrekvenciájú-röntgensugarával és változatlan teljesítményével együtt kevesebb besugárzással terheli a pácienst a tradicionális röntgenberendezésekhez képest. Az alacsony hullámú képalkotáshoz nem szükséges, egészségre káros röntgensugarakat teljesen megszüntették a nagy teljesítményű generátor segítségével, továbbá beágyazásra került egy 12”-os szögletes röntgencső mely minimalizálja az expozícionált testfelületen lévő besugárzást egyben növelve a röntgen párhuzamosságot. Ez jobb képminőséghez vezet és a páciens minimális besugárzást kap.

Gyártó: 
Termékcsoport: 
Letölthető dokumentumok: