Bármire is legyen szüksége, az első és legfontosabb egy masszív, intenzív használatra alkalmas kezelőegység- Ezért jött létre a Stern Weber S200!

Az állandó megbízhatóság koncepciójára épül a Stern Weber S200, mely az integrált kezelési központok segítségével egyre nagyobb előnyökkel szolgál használói számára a teljesítmény, az ergonómia és a praktikum területén. 

 

A Stern Weber Önért dolgozik!

Minden részletét úgy tervezték, hogy illeszkedjen az Ön napi rutinjához, gyorsítja a munkafolyamatokat, segíti a helyes testtartást, ezáltal pedig csökkenti a fizikai fáradtságot. A beteg szék kialakítása lehetővé teszi a könnyű hozzáférést az operációs területhez,ezen felül ergonómikus felépítés, 14 kárpitszín, legfeljebb 5 higéniai rendszer, két kontroll panel, Stern Weber eszközök, három különböző lámpafény intenzítás segíti a minőségi munka elvégzését. 

 

Kivételes kényelem!

Kiemelt figyelmet szenteltek a tervezők a kényelmi faktornak, hogy a betegei komfortosan érezzék magukat, ezáltal gyorsabbá váltak a munkafolyamatok és a betegek értékelése a kezelésről is pozitívabb irányba változott. Amellett, hogy a műszaki megoldások kialakítása révén kényelmes munkakörülményeket biztosít Ön és munkatársai számára, az S200 legnagyobb előnye a széleskörű high-tech eszközök, amelyek segítségével személyre szabott kezelési központot tud létrehozni. 

 

Egyedi árajánlat az info@dentalcoopplus.hu e-mail címen kérhető.

Gyártó: 
Termékcsoport: 
Letölthető dokumentumok: