Az új Stern Weber 17 Plus és 22 Plus sterilizátorok, úgy kerültek megtervezésre, hogy mindennapi munkáját megkönnyítsék miközben minimálisra csökkenti a kézi feladatok hatását a sebészeti munkafolyamatok során.

A vadonatúj érintőképernyős kijelzőjével, a felhasználóknak azonnali irányítást tesz lehetővé a funkciók felett. Továbbá, a rendszer, olyan átfogó figyelmeztető üzenetek rendszerét nyújtja, mely a rendszeres karbantartást hangsúlyozza, így garantálva az állandó magas-szintű teljesítményt. 

Automatizmus, opcionális berendezések, rendszerek, melyek biztosítják a nyomonkövethetőséget. A megbízható biztonsági mechanizmus első-osztályú tartóssággal és megbízhatósággal rendelkezik, mellyel a Stern Weber termékek méltán érdemelték ki hírnevüket.

Ciklus menü

Egyszerű, könnyen érhető adat-ikonok találhatóak a színes kijelzőn, melyek jelentősen megkönnyítik a személyzet munkáját, így növelve az általános biztonsági szintet.

Késleltetett indítás

Tökéletes idő-takarékos megoldás: programozható késleltetett indítás, amely például a napi tesztek futattásánál használható, mielőtt megkezdik a rendelést. 

Nyomonkövethetőség

Az egyedi vonalkód garantálja, hogy minden egyes felhasználnáló nyomon tudja követni a kezelt tartalom  paramétereit. 
Automata mentése a sterilizációs folyamat adatoknak, mely alapvető fontosságú az összhang garantáláshoz.

Wi-Fi csatlakozás

Minden egyes ciklus után, az adat mentésre kerül a belső memóriában és  PDF formátumban letölthető pendrive, Ethernet csatlakozás vagy opcionális WiFi hozzáférés segítségével. A Wi-Fi lehetővé teszi hogy valós időben figyelje az adatok a tablet-ján vagy okostelefonján. 

LCD Kijelző

A színes érintőképernyőn keresztül, a sterilizáció felelős személyre szabhatja, programozhatja és irányíthatja a műveleteket gyorsan, hatékonyan és a lehető legnagyobb egyszerűséggel, így megkönnyítve és meggyorsítva az egész műveletet. 

Gyártó: 
Termékcsoport: 
Letölthető dokumentumok: