Az autoklávok két méretben elérhetőek (17 és 22 liter), mindkét modellt könnyű használni és az LCD kijelzőnek köszönhetően felhasználóbarát módon közli a ciklus adatokat illetve a menüket. Kopásálló és a legkiválóbb minőségű anyagokból készült. Ezen berendezések úgy kerültek megalkotásra, hogy minden fogorvosi rendelő sterilizációs igényeinek megfeleljenek, kimagasló, munkafolyamat-optimalizáló kombinációjával a funkcionalitásnak és az ergonómiának.  

A minőség a részletekben rejlik

A teljes konstrukció minőségén felül, a Stern Weber sterilizátorok hatékonysága, a részletekre való lelkiismeretes odafigyelésből is származik .
A három-soros ajtózár mechanizmus kiemelt fokú biztonságot és kiváló tömítő hatékonyságot biztosít.   

Gőz generátor

A nagy teljesítményű gőz-generátor kiváló minőségű telített gőzt termel. Hála a vákuum pumpa hatékonyságának, a különböző ciklusok gyorsan mennek végbe. Az eredményezett vízmegtakarítás figyelemre méltó. A beépített por szűrő megóvja a sterilizáló kamrát és garantálja a kiváló minőségű hűtő levegőt.  

Adatgyűjtés

Minden ciklus adata a sterilizátor egy speciális memóriájába kerül elmentésre; következésképpen a pendrive segítségével átvihetőek PC-re. 
Minden felhasználnak egyedi PIN azonosítója van, hogy növelhesse a nyomonkövethetőséget minden egyes befejezett ciklus esetén. 

Áteresztőképesség érzékelő

A tartályba beépített áteresztőképesség érzékelő méri a desztillált víz minőségét; ha kockázatosnak ítéli a vízminőséget, figyelmeztető üzenet jelenik meg a kijelzőn. 

Szervíz üzenetek

Az LCD kijelző állandó információs üzeneteket közöl; mely úgy lett kialakítva, hogy az autokláv maximális teljesítményét fenntartsa, a kezelőt mindig tájékoztatja, amennyiben karbantartási feladatokat kell végrehajtani.

Gyártó: 
Termékcsoport: 
Letölthető dokumentumok: